TFF 3.Lig 4. Grup temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'da  yeni yönetim, Harun Demir başkanlığında bugün saat 10:00'da Olin cefade bir araya gelerek bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya Başkan Harun Demir, yöneticiler, Ferdi Kesikoğlu, Adil Dilaver, Mustafa Öztürk, Barış Öztürk, Şükrü Öztürk, Yaşar Karaman, Faik Emral, Berkan Önal ve Murat Karka, A.Ş Başkanı Hakan Hürfikir, Futbol İl temsilcisi Metin Malkoç, tribün lideri Miraç Balcı ve basın mensupları katıldı.

Tüm Zonguldak'ın davet edildiği ancak beklenen kalabalığın olmadığı toplantıda konuşan Başkan Harun Demir, yeni tesis, üyelik sistemi, takım otobüsü, kulübün borcu, iletişim ofisi, isim değişikliği ve altı yapı konusunda önemli açıklamalarda bulundu. Ayrıca Başkan Demir, Bakacakkadı’da yapılacak olan yeni tesisin kısa sürede yapılacağını duyurdu.

“10 BİN TL KARŞILIĞINDA ÜYELİK AÇACAĞIZ”

Üyelik konusunda konuşan Başkan Demir; "Pazartesi günü itibariyle Zonguldakspor FK İletişim Ofisi adında bir dernek kuracağız ve tıpkı Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş gibi A.Ş’yi bu derneğe bağlayıp kulübü yıllık 10 bin TL karşılığında kongre üyeliğine açarak, üyelere kongre üyesi kartları vereceğiz" dedi.

Bakacakkadı’da yeni tesisin devre arasına kadar bitirmeyi hedeflediklerini belirten Başkan Demir;" Bakacakkadı’da bulunan tesisleri devre arasına kadar hazır hale getirmek istiyoruz” dedi.

“AĞRI MAÇINDA İSİM DEĞİŞECEK”

Ağrıspor maçına kadar kulüp isminin Zonguldakspor FK olacağını belirten Başkan Demir; "Resmi belgeleri tamamladık. Gençlik ve  Spor il Müdürlüğü ile temas halindeyiz. Ağrıspor maçına kadar kulüp isminin Zonguldakspor FK olarak değişecek" dedi. Ayrıca Başkan Demir, yeni takım otobüsünün de Ağrıspor maçında hazır olacağını açıkladı.

“YOĞUN ÇABA SARF EDİYORUZ”

Perşembe, 4 futbolcu ile anlaştı Perşembe, 4 futbolcu ile anlaştı

Altyapı yapı hakkında konuşan Başkan Demir; “Üzülmez’de bulunan Gönül Alışır tesisleri için Gençlik ve Spor Bakanlığına başvurduk. Ve tesisin bize tahsis edilmesi için yoğun çaba sarf ediyoruz. Ayrıca alt yapı hocamız Metin Aydın sonrasında yardımcılarını de belirleyeceğiz. Alt yapımıza önem vereceğiz."

“KÖMÜRSPOR’UN BORCU 5 MİLYON"

Başkan Demir kulübün ne kadar borcu olduğunu açıkladı. Demir; "Zonguldak Kömürspor'un borcu 5 milyondur. Bu burcun 1.700'ü futbolcu borcu, geri kalan SGK vergi borcudur" dedi.

Editör: Şeyma Kaya