SPOR

Zonguldak Kömürspor'un yurttan çıkarılma kararı alındı!

Zonguldak Kömürspor'un kulüp binası olarak kullandığı yurdu, öğrenciler kalacağı için boşaltılması istendi.

Abone Ol

TFF 3.Lig 4. Grup temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, geçen sezon Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoglu ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel tarafından  gececi olarak tahsis edilen Çaydamar Çevik Kuvvet binasının yanında bulanan Yurdu kulüp binası olarak kullanıyordu.
Ancak yaklaşık 10-11 aydır kulüp binası olarak kullanılan Yurdu, kırmızı -lacivertli ekip boşaltmak zorunda kalacak.
Üniversite kayıtlarını tamamlayan öğrenciler, konaklama konusu ile ilgili Zonguldak Gençlik Ve Spor Müdürlüğüne başvuru yaptı.
Zonguldak Gençlik Ve Spor Müdürlüğü bir çok öğrenciyi bir çok yurda kayıdını yaparken, Zonguldak Kömürspor'un kaldığı yurdu'da yaklaşık 95 öğrencinin kalması adına kayıt yaptı. Zonguldak Kömürspor yönetimi ise teknik heyet ve futbolcuların kaldığı yurda öğrenci kayıtı yapılması  nedeniyle şok yaşarken, bugün yarın ise yurdu boşaltması gerektiği öğrenildi.
Zonguldak Kömürspor, Yurttan çıkması itibariyle nerede kalacağı ise şimdiden merak konusu oldu.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }