SPOR

Zonguldak Sarayspor Z HABER'e konuştu!

Zonguldak Sarayspor antrenörlerinden Turan Altuntaş, Hakan Sağlam ve Basri Kocabaşoğlu, çalışmalar hakkında bilgi vererek, Z HABER Genel Yayın Yönetmeni Atilla Öksüz’ün sorularını yanıtladı.

Abone Ol

Zonguldak Sarayspor Futbol Akademisi antrenörlerinden Turan Altuntaş, Hakan Sağlam ve Basri Kocabaşoğlu, Z HABER Genel Yayın Yönetmeni Atilla Öksüz’ün sorularını yanıtladı. Keyifli röportajda, Zonguldak Sarayspor’un tarihçesi, kazanımları ve vizyonu hakkında antrenörler dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Gelişim yaşındaki çocukların sporu öğrendiği, sosyalleşme fırsatını takım ruhuyla öğrendiği bu akademide, kayıtların 12 ay boyunca devam ettiğini ifade eden Altuntaş; “Zonguldak’ta ve Türkiye’de marka değeri taşımaya başladık. Ulaşım konusunda her yaş grubuna gerekli servis imkanlarımız var. Kayıtlarımız 12 ay boyunca devam edecek” dedi.

“ZONGULDAK KÖMÜRSPOR İLE İŞ BİRLİĞİ İSTİYORUZ!”

Zonguldak Sarayspor antrenörü Turan Altuntaş, açıklamalarında;

‘’Yetiştirdiğimiz çocukları elimizde tutmak ve profesyonel bir altyapı imkanı sunmak için Zonguldak Kömürspor Başkanı Harun Demir ile iletişim halindeyiz” dedi.

“PROFESYONEL TAKIM ALTYAPILARINA SPORCU YETİŞTİRİYORUZ!”

Zonguldak Sarayspor antrenörü Hakan Sağlam ise; ‘’Yetenekli ve çalışkan çok sporcumuz var fakat hepsi belli bir aşamaya geldikten sonra dışarıya/profesyonel bir takımın altyapısına gitmek istiyor. Bize, ‘’Neden yetiştirdiğiniz çocukları dışarıya veriyorsunuz?’’ diye sorduklarında, ‘’Buradan isteyen yok ki!’’ Diyoruz. Bu sene, bir kaç tane sporcumuzu da profesyonel bir akımın altyapısına vereceğiz. İnşallah önümüzde ki dönemlerde yetenekli sporcularımızı dışarıya vermeden önce bize bir teklifte bulunurlar” diyerek, Zonguldak Kömürspor yetkililerine çağrıda bulundu.

''VELİLERİMİZLE ÖZEL GÖRÜŞÜYORUZ!''

 Zonguldak Sarayspor Futbol Akademisi antrenörleri; ‘’Disiplinin önce veli ile iletişim halinde olarak başladığını, sonra saha içinde devam ettiğini’’ belirtti.

Velinin isteği ve hayallerinden önce, çocuğun yeteneği ve azmini analiz ettiklerini söyleyen deneyimli ekip, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

‘’Bazen velilerimiz çocuğunun nerede ve nasıl oynaması gerektiği ve isteklerini bize iletiyor. Bizde velilerimizle, çocuğun psikolojisini etkilememek adına özel olarak görüşüyoruz. Çocuğun buraya geldiği ilk günden itibaren oryantasyon ve alışma sürecinden başlayarak, yetenek ve potansiyel analizlerini yapıyoruz. Veli baskısını üzerinde hissetmesin diye tüm velilerimizle karşılıklı anlayış içinde özel toplantılar gerçekleştiriyoruz. Sağ olsun onlarda anlayışla çocuğunun gelişimi için bizim dediklerimize kulak veriyorlar.’’ 

Röportajı izlemek için Z Haber Youtube kanalına davetlisiniz! 

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }