Zonguldak Yayla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Green Skills Award 2024 yarışmasında büyü başarı elde ederek dünya ikincisi oldu. Hazırladıkları proje "Always New" ( Daima Yeni ) ile 53 ülkeden 316 proje arasından Avrupa Birliği Ulusal Jürisi tarafından ikincilik ödülüne layık görüldü.

Okul Müdürü Nadire Çebi şu ifadeleri kullandı:

“Heyecan verici haberlerle doluyuz! Okulumuz Yayla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak, Green Skills Award 2024 yarışmasında büyük bir başarı elde ettik! Projemiz "Always New" ( DAİMA YENİ ) ile 53 ülkeden 316 proje arasından Avrupa Birliği Ulusal Jürisi tarafından 2’incilik ödülüne layık görüldük!

Alaplı İlçe Başkanı Bayram Bozkurt istifa etti! Alaplı İlçe Başkanı Bayram Bozkurt istifa etti!

Bu başarı,  öğretmenimiz Nilüfer Günay'ın emeklerinin ürünüdür. "Always New" Her zaman yeni projesi, sürdürülebilirlik ve yeşil beceriler üzerine odaklanarak, geleceğe yönelik çözümler sunmayı amaçladı. Bu projenin ulusal ve uluslararası arenada tanınması, bizleri gururlandırıyor ve gelecekteki çalışmalarımıza daha da motive ediyor.

Koşullar ne olursa olsun başarı azmedenlerindir diyoruz ve bu başarıda payı olan herkese teşekkür ediyoruz... Sizlerin destekleriyle daha nice başarılar elde etmek için çalışmaya devam edeceğiz!”

Editör: Şeyma Kaya