Çaycuma Sera OSB yatırımcıları Bartın Üniversitesinde ve Çaycuma'da Sera OSB projesi ile ilgili bilgi aldı. Yatırımcılara eşlik eden heyette Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zekai Kamitoğlu, Zonguldak- Çaycuma Sera Organize Sanayi Bölgesi Yatırmcıları Ozan Bektaş,Cemal Özkan, Kadir Alagöz, Altay Ural Başpınar ile Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Muharrem Sarıkaya yer aldı.

Tamer Oraltay hayatını kaybetti Tamer Oraltay hayatını kaybetti

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir; ‘’ Odamızın  ve Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odasının iş birliği ile kurulan  Zonguldak Çaycuma Sera Organize Sanayi Bölgemizin üst yapı inşaatları başladı.  Yatırımcılarımız ile birlikte Bartın Üniversitesinde yeni kurulan teknolojik seralar da incelemelerde bulunduk. Özellikle seralarda kurulu bulunan otomasyon ve iklimlendirme sistemlerini yerinde gördük. Kurulmakta olan seralarımızda bu deneyimlerden istifade edeceğiz.Teknik gezimizin yapılmasında katkıları olan ve ev sahipliği yapan Bartın Üniversitesi Rektörümüz  Prof.Dr.Orhan UZUN’a, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Halil Balık’a ve Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı Bartın Yatırım Destek Ofisi Koordinatörümüz Osman Bahadır Kalecik’e çok teşekkür ediyorum’’ dedi.

Ardından Çaycuma’ya gelerek SERA OSB alanında yatırımcılarla birlikte incelemede bulunan Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir; ‘’ Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız ve aynı zamanda Sera OSB yatırımcısı olan Zekai Kamitoğlu, Odamız Genel Sekreteri Muharrem Sarıkaya, Zonguldak- Çaycuma Sera Organize Sanayi Bölgesi Yatırmcısı Ozan Bektaş ile birlikte Zonguldak – Çaycuma Tarıma Dayalı Sera Organize Sanayi Bölgesi Proje alanında incelemelerde bulunduk. Bölgemizde ve İlimizde Sektörel çeşitliliğin sağlanması, istihdamın artırılması ve bölgesel kalkınmaya fayda sağlanması maksadı ile projeler üretmekte ve çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Yaptığımız çalışmalar kapsamında Çaycuma TSO İle iş birliği yaparak kurduğumuz Sera OSB Projemizin üst yapılarının inşaasına girişimcilerimiz başladı. Tüm seraların inşaası bitiğinde son derece modern ve işlevsel seralarda yetişen ürünler ile ilimizin ihracat’ına önemli katkılar vereceğiz. Bölgemize, ilimize ve yatırımcılarımıza hayırlı olmasını diliyorum “ dedi.

Editör: U. G.