Zonguldak

Zonguldak'ın turizm geleceği konuşuldu!

Zonguldak TSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, Turizm Geliştirme Toplantısı’na katılım sağladı.

Abone Ol

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, Vali Yardımcısı Muammer Balcı Başkanlığında Batı Karedeniz Kalkınma Ajansı ev sahipliğinde gerçekleşen Turizm geliştirme toplantısına katılım sağladı.

Toplantı; Kültür ve Turizm İl Müdürü Taner Dursun, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreter Vekili Mehmet Çetinkaya, TURSAB Batı Karadeniz İl Temsilci Vahdettin Velioğlu ile Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı birim yöneticilerinin katılımları ile gerçekleşti.

Demir; “İlimizin Turizm potansiyelini daha da geliştirebilmek adına toplantılar yaparak fikir alışverişinde bulunmaya devam ediyoruz. Bu yönde güzel çalışmalar yaparak yakın zaman da ilimizi turizm anlamında da cazibeli hale getireceğiz. Vali Yardımcımız Sayın Muammer Balcı nezdinde tüm katılımcılara teşekkür ederim” dedi.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }