SPOR

Zonguldaklı genç antrenör Mertkan Göreci 2. lig ekibiyle anlaştı!

Zonguldaklı genç antrenör Mertkan Göreci, TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Belediye Derincespor'un maç analiz antrenörü olarak göreve başladı.

Abone Ol

Zonguldak'ta Sarayspor ve Karaelmasspor'un alt yapısında başarılı çalışmalara imza atan genç antrenör Mertkan Göreci, TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Belediye Derincespor ile anlaştı. Belediye Derincespor'da maç analiz antrenörü olarak görev yapacak olan Göreci, ilk kez profesyonel olarak görev yapacak. Göreci, Belediye Derincespor'un başarısı için ter dökecekken, Zonguldak’ı da en iyi şekilde temsil edecek.

Belediye Derincespor ile anlaştığını sosyal medya hesabından duyuran genç teknik direktör Mertkan Göreci, yayınladığı veda mesajında şu ifadelere yer verdi:

TFF 2. Lig Kırmızı grup ekibi Kocaeli Belediye Derincespor’da maç analiz antrenörü olarak göreve başlamış bulunmaktayım. Buralara gelmemde önemli bir paya sahip olan başta Barkın Karabaş hocama, beni futbol camiasına sokan ve geliştiren Sarayspor’a, genç yaşımda bana güvenen ve tüm altyapı sorumluluğunu veren Karaelmasspor’a, bana desteğini hiç esirgemeyen aileme ve yakın arkadaşlarıma her şey için çok teşekkür ederim. Şimdi benim için yeni bir hikaye yazma vakti. Zonguldak’ı ve sizleri çok seviyorum.Şimdilik hoşça kalın."

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }