GÜNDEM

Zonguldaklı vatandaş gördükleri karşısında şok oldu!

Asma mahallesi Bağ Sokak'ta meydana gelen heyelan sonucu, yolda park halindeki otomobil yol kenarındaki evin üzerine kaydı.

Abone Ol

Dün gece saat 22:20'de Asma mahallesi Bağ Sokak'ta meydana gelen heyelan sonucu, yolda park halindeki otomobil, toprak ile birlikte yol kenarındaki evin üzerine kaydı. Otomobilin çatı üzerine düştüğü evde ikamet eden Nuri Kırnapcı, büyük bir gürültü duyduklarını, etrafa bakmak için evin dışına çıktıklarında, hiç beklemedikleri bir manzara ile karşılaştıklarını ifade etti. Yaşadığı büyük bir şokun ardından geceyi komşusunun evinde geçirdiklerini ifade eden Nuri Kırnapcı, durumu yetkililere haber verdiklerini, çalışmaların ise bugün akşama doğru yapılacağını ifade etti.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }