SPOR

Zonguldakspor İletişim Ofisi'nin açılışı ertelendi!

Zonguldakspor FK Başkanı Harun Demir, kentte etkili olan kuvvetli yağış nedeniyle Zonguldakspor İletişim Ofisi'nin açılışının ertelendiğini duyurdu.

Abone Ol

Zonguldakspor FK Başkanı Harun Demir, kentte etkili olan kuvvetli yağış nedeniyle 4 Ekim Cuma günü yapılması planlanan Zonguldakspor İletişim Ofisi'nin açılışının ertelendiğini duyurdu. Demir; “Bizler de olumsuz hava şartları nedeniyle Cuma Günü futbolcularımızın da katılımıyla yapacağımız Zonguldakspor İletişim Ofisimizin açılışını ileriki günlere ertelemek zorunda kaldık. Zonguldakspor’umuza gönül vermiş tüm taraftarlarımızı 5 Ekim Cumartesi Saat 15.30’da sahamızda oynayacağımız Kırıkkale maçına davet ediyoruz” dedi.

Demir’in açıklaması şu şekilde:

“GEÇMİŞ OLSUN ZONGULDAK

Bölgemizde etkili olan aralıksız yağmur yağışı nedeniyle tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Valimiz Osman Hacıbektaşoğlu ve ilgililerin açıklamalarından anlıyoruz ki; metrekareye 300 kilogram yağış düşmesine bağlı olarak bugün çok kötü tablolarla karşı karşıya kalabilirdik.

Bu zorlu günlerimizde tüm ekiplerinin koordinasyonunu yapan Valimiz Osman Hacıbektaşoğlu, şehrimize gelerek çalışmalara katılan AFAD Başkanımız Okay Memiş, belediye başkanlarımız, ilgili kurumlarımızın müdürleri ile gece – gündüz demeden aralıksız olarak vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için zorlu şartlarda görev yapan tüm görevlilere teşekkür ediyorum.

Bizler de olumsuz hava şartları nedeniyle Cuma Günü futbolcularımızın da katılımıyla yapacağımız Zonguldakspor İletişim Ofisimizin açılışını ileriki günlere ertelemek zorunda kaldık. Bu vesileyle Zonguldakspor’umuza gönül vermiş tüm taraftarlarımızı 5 Ekim Cumartesi Saat 15.30’da sahamızda oynayacağımız Kırıkkale maçına davet ediyoruz.”

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }