Karaca ve Danacı, turnuva öncesinde Başkan Ulupınar’ı ziyaret etti Karaca ve Danacı, turnuva öncesinde Başkan Ulupınar’ı ziyaret etti

Nesine 3.Lig 4.Grup temsilcimiz Zonguldakspor'un geçtiğimiz Cumartesi günü evinde ağırladığı ve 2-1 kazandığı Kırıkkalespor maçı sonrasında saha olayları ve Basın sözcüsü Şükrü Öztürk’ün talimatlara aykırı hareketi nedeniyle TFF Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edildi. PFDK, Zonguldakspor’a ve basın sözcüsü Şükrü Öztürk’e ceza verip vermeyeceği ise Perşembe yapacağı açıklama sonrasında belli olacak.  
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), PFDK sevkleri listesinde yer alan  Zonguldakspor ile ilgili paylaşımı şu şekilde:ZONGULDAK SPOR FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.’nin 05.10.2024 tarihinde oynanan ZONGULDAKSPOR FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.-KIRIKKALE FK SPOR KULÜBÜ Nesine 3. Lig 4. Grup müsabakasındaki “saha olayları” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 52. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine, ZONGULDAKSPOR FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. idarecisi ŞÜKRÜ ÖZTÜRK’ün aynı müsabakadaki “talimatlara aykırı hareketi” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 46. maddesi ile Akreditasyon Talimatı’nın 7/1 maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.” denildi.

Editör: Tuğçe Atalar