GÜNDEM

Zonguldakspor sevdalısı Fahri Aktaş...

Zonguldakspor sevdalısı olan Zonguldak eski Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Zonguldakspor'un Edirnespor'u 1-0 yendiği maç sonrasında Kulüp Başkanı Harun Demir'i arayarak teknik heyet ve futbolcuları kutladı.

Abone Ol

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü görevini 2.5 yıl başarı ile sürdüren ardından Manisa İl Emniyet Müdürlüğüne atanan Fahri Aktaş'ın Zonguldakspor'a olan sevdası bitmiyor.
Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, dün temsilcimiz Zonguldakspor'un, Edirnespor'u deplasmanda 1-0 mağlup ettiği karşılaşma sonrasında  Zonguldakspor Kulüp Başkanı Harun Demir'i arayarak Kırmızı-Lacivertli futbolcu ve teknik heyeti kutladı. 
Aktaş, her daim Zonguldakspor'un yanında olduğunu söyledi.
Zonguldakspor yönetimi ise  Emniyet Müdürü Fahri Aktaş'ı " Zonguldak'ın Fahri Hemşerisi" olarak ilan etti.
Zonguldakspor'un resmi sayfasından yapılan açıklamada Emniyet Müdürü Fahri Aktaş'ın Zonguldak’ın fahri bir hemşerisidir paylaşımı yapılarak şu ifadelere yer verildi:"Zonguldak’taki görev süresinin ardından Ağustos 2023’te Manisa’ya atanan Sn. İl Emniyet Müdürümüz Fahri Aktaş, her ne kadar ilimizden ayrılmış olsa da Zonguldakspor’a olan sevgisini ve bağlılığını her fırsatta gözler önüne sermektedir. 
Zonguldak’ta görev yaptığı 2.5 yıllık süre içinde kulübümüzün maddi-manevi yanında olan Sn. Müdürümüz Fahri Aktaş, bu sezon şampiyonluk hedefiyle başladığımız 3. Ligdeki serüvenimizde de her daim yanımızda yer almaktadır.  
Başkanımız Harun Demir’den her fırsatta takımımızın durumu hakkında bilgi alan, içeride ve dışarıda oynadığımız her maç öncesi gönülden başarı dileğinde bulunan Sn. Müdürümüz Fahri Aktaş’ın, takımımıza olan bu bağlılığı bizleri fazlasıyla mutlu etmektedir.
Sn. Müdürümüz, bugün deplasmanda 1-0 kazandığımız Edirnespor maçını 90 dakika canlı takip etmiş ve galibiyet sonrası Başkanımız Harun Demir aracılığıyla teknik ekibimizi ve futbolcularımızı kutlamıştır. 
Koyu bir Zonguldakspor taraftarı olan Sn. Müdürümüz Fahri Aktaş, bizim gözümüzde Zonguldak’ın artık fahri bir hemşerisidir. Takımımızın her zaman yanında olan Sn. Müdürümüze desteklerinden dolayı teşekkür ederiz."denildi

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }