Genel Başkanlar Zonguldak'a gelecek! Genel Başkanlar Zonguldak'a gelecek!

Ziraat Türkiye Kupası 2.tur eleme maçında bugün kendi saha ve seyircisi önünde Kırıkkalespor'u ağırlayan temsilcimiz Zonguldakspor, normal süresi 2-2 biten müsabakada uzatma süresinde yediği iki golle sahadan 4-2 mağlup ayrılarak  kupaya veda etti. 


Müsabakanın 22. dakikasında Berkay Göçmen ve 35. dakikasında Serhat Tunç’un attığı iki golle Kırıkkalespor, kırmızı-lacivertli ekip karşısında ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı. Zonguldakspor ise ikinci yarıda muhteşem bir geri dönüşe imza attı. Kırımız-lacivertli ekip 68. dakikada Okan Baydemir ve 90+3’de ise Ethem Ercan Pülgir’in muhteşem golü ile durumu  2-2’ye getirerek maçı uzatmalara taşımayı bildi.  


Müsabakada 15'er dakikalık iki devreli uzatma bölümüne geçildi.  Uzatma dakikasının ilk devresi 2-2 tamamlanırken, ikinci devrede ise Zonguldakspor, 113. dakikada Can Muhammet Vural’ın penaltı golü ve  116. dakikada Burak Başkaya'nın golüne engel olmayınca Kırıkkalespor’a 4-2 yenilerek kupaya veda etti.  


Maçın ardından kırmızı-lacivertli az sayıdaki taraftarlar, Zonguldakspor’un kupaya veda etmesine rağmen, muhteşem  mücadelelerinden dolayı futbolcuları alkışladı.  
Ayrıca iki takım lig maçında geçtiğimiz cumartesi günü  Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda karşılaşmıştı ve Zonguldakspor, Kırıklaespor’u 2-1’le geçmişti.

Editör: U. G.