SPOR

Zonguldak’ta bilgi yarışmasında dereceye girenler belli oldu!

Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce Zonguldak’ın il oluşunun 100. Yılı dolayısıyla Gençler Arası Bilgi Yarışması düzenlendi. Gençler genel kültür, tarih, matematik, spor gibi kategorilerde sorulan sorulara cevaplar vererek yarıştılar.

Abone Ol
Zonguldak Merkez ve ilçelerinde ön eleme yarışmaları ardından final yarışması için gelen gençlerin oluşturduğu yarışmada Lise Kategorisinde Beytullah Sucu,Ömer Faruk Tatoğlu,Doğan Berat Mutlu birinci takım olurken,üniversite kategorisinde Sümeyra Türkmen,Semih Acar,Sena Saliha Elbistan birinci takım olarak yarışmayı tamamladılar.Dereceye giren gençlere ve jüri üyelerine plaket ve belgelerini Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel ve Gençlik Hizmetleri Müdürü Erhan Yavaş takdim etti.Yarışma toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.
{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }