Zonguldak Merkez’e bağlı Karaman Beldesi’nde Kesercioğlu Mahallesi’nden Selahattin Akgün’e ait bir evde henüz nedeni bilinmeyen şekilde yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine Karaman Belediyesi, Beycuma Belediyesi ve Zonguldak Belediyesi İtfaiye Müdürlüklerine bağlı ekipler sevk edildi. Ekipler yangına müdahale ederek kısa sürede kontrol altına alırken ev kullanılamaz hale geldi.

Konu ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Karaman Belediye Başkanı Mustafa Kalaycı; “Geçmiş Olsun. Bugün Karaman, Kesercioğlu mahallesinden Selahattin Akgun’ün evinde çıkan yangına, öncelikle belediyemiz ekipleri hızla müdahale ederek kontrol altına almış ve yangının daha da büyümesinin önüne geçilmiştir. Sonrasında Beycuma Belediyesi ve Zonguldak İtfaiye ekiplerimiz soğutma çalışmaları yapmış, kolluk kuvvetlerimiz de gerekli önlemleri almıştır.

Şükürler olsun ki, bu üzücü olayda can kaybı ve yaralanma yaşanmamıştır. Yangından etkilenen ailemize geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, bu zor dönemde yanlarında olacağımızı belirtmek istiyorum. Belediye olarak, ihtiyaç duydukları her türlü desteği sağlamaya hazırız. Emeği geçen tüm ekiplerimize ve destek veren kurumlara teşekkür ediyorum. Ailemize tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

Dural; "Başınızı yastığa koyduğunuzda vicdanen rahat mısınız?” Dural; "Başınızı yastığa koyduğunuzda vicdanen rahat mısınız?”

Editör: Şeyma Kaya