Zonguldak

Zonguldak’ta BKM’nin kapıları sanatseverlere açıldı!

Zonguldak Belediye Kültür Merkezi’nde (BKM) kurslar uzun bir aradan sonra yeniden açıldı.

Abone Ol

Zonguldak Belediye Kültür Merkezi’nde (BKM) kurslar uzun bir aradan sonra yeniden açıldı. Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Kürşat Coşkun, BKM kursiyerleri ve eğitimcilerin katıldığı kursların açılış etkinliği Belediye Sineması’nda yapıldı.

Pazartesi gününden itibaren başlayacak olan kurslar Tiyatro, Resim (Akademi-Hobi), Seramik, Piyano, Ebru-Hat-Minyatür, Yazarlık Atölyesi, Keman, Gitar, Bağlama, Yan Flüt ve Şan gibi geniş yelpazede faaliyet gösterecek. Kültür Merkezindeki kurslar, alanında uzman hocalar eşliğinde yürütülmekte olup, kişisel becerileri geliştirmekle kalmayacak, aynı zamanda Zonguldak’ın kültürel zenginliğine de katkı sunacak.

Başkan Tahsin Erdem, açılış programında yaptığı konuşmasında; “Göreve geldiğimiz de öncelikli olarak kültür ve sanat merkezini yeniden Zonguldaklılara kazandıracağız demiş, Belediyemiz Kültür Merkezi kurslarını aktif olarak hayata geçirmeyi hedeflemiştik. Bugün, bu sözümüzü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Geniş bir yelpazede sunduğumuz bu kurslarımız, şehrimizin kültürel ve sosyal dokusunu da pekiştiren önemli bir adımdır. Kurslarımıza, gösterdiğiniz ilgi ve katılım şehrimizi kültürel açıdan daha zengin bir kent haline getirmek yolunda en büyük motivasyon kaynağımız olacaktır. Açılışımızın hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }