Zonguldak-Karabük, Karabük-Zonguldak tren saatleri güncellendi! Zonguldak-Karabük, Karabük-Zonguldak tren saatleri güncellendi!

Şoförler ve Otomobilciler Esnafı Odası Başkanı Osman Köksal Bahar, yaptığı açıklamada, Ramazan Bayramı öncesinde vatandaşların maddi yükünü hafifletmek amacıyla bu kararı aldıklarını belirtti.

Zonguldak'ta artan maliyetler nedeniyle zorlanan dolmuş şoförleri, ücretlerine zam yapılması için geçtiğimiz günlerde yetkililere başvuruda bulunmuştu.

Buna göre, şehir içi ulaşımı sağlayan dolmuşlarda sivil yolcu ücreti 25 TL'den 32 TL'ye, öğrenci ücreti ise 20 TL'den 27 TL'ye yükseltilmesine karar verildi. Ancak gelen tepkiler üzerine Şoförler ve Otomobilciler Esnafı Odası Başkanı Osman Köksal Bahar, Şubat ayında yapılması planlanan dolmuş zammının Nisan ayına ertelendiğini duyurdu.

Editör: U. G.