Zonguldak

Zonguldak’ta ekonomi nereye gidiyor? Vali ve TSO Başkanları ne konuştu?

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu başkanlığında yapılan toplantıda ekonomi masaya yatırıldı. TSO başkanlarının sunduğu bilgiler doğrultusunda stratejik projeler ve işbirlikleri üzerinde duruldu.

Abone Ol

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu başkanlığında yapılan toplantıda ekonomi masaya yatırıldı.
Yeni yatırımların hızlandırılması mevcutların daha iyi işletilmesi adına atılacak adımların konuşulduğu toplantıda bürokraside yaşanan gecikmeler, yatırımcı teşvikleri, yatırım alanlarındaki yerleşke sorunları, yatırım amacıyla gelecek ve yer bekleyen firmalar için izlenecek yollar gibi pek çok detay masaya yatırıldı.
Toplantıya Zonguldak TSO Başkanı Metin demir, Kdz. Ereğli TSO Başkanı Arslan Keleş, Çaycuma TSO Başkanı Zekai Kamitoğlu, Devrek TSO Başkanı Abdullah Başoğlu, Alaplı TSO Başkanı Selçuk Oktay ile Çaycuma OSB Başkan Vekili Mete Yıkılmaz ve diğer yöneticiler katıldılar.


VALİLİK NE DEDİ?
Zonguldak Valiliği bahse konu buluşmayla ilgili olarak; “Valimiz Osman Hacıbektaşoğlu; Alaplı, Kdz. Ereğli ve Çaycuma OSB ile Zonguldak, Alaplı, Çaycuma, Devrek ve Kdz. Ereğli TSO yetkilileri ile bir araya geldi. 
Toplantıda, İlimizin ekonomik kalkınmasını hızlandıracak stratejik projeler ve işbirlikleri üzerinde duruldu” açıklaması yaptı.

İŞ DÜNYASI UMUTLU
Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu’nun ilk günden beri yeni yatırımların hızlandırılması mevcutların daha iyi işletilmesi adına yatırımcıların sorunlarının çözülmesi konusundaki ilgisinden memnun kalan iş dünyası ortak akıl ve bürokrasinin hızlandırılması ile süreçlerin hızlandırılmasını ümit ediyor.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }