Zonguldaklı Taner Bey, çocukluk arkadaşı Semra Çolak tarafından evlilik vaadiyle milyonlarca lira dolandırıldığını iddia etti. Semra Çolak'ın şebekenin içinde olduğunu, Semra'nın annesi Sevim'in de şebekenin elebaşı olduğunu ifade etti.

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erdol'da programına katılan Taner isimli şahıs dolandırıldığını belirterek yardım istedi.

“Beni evlilik vaadiyle dolandırıldı” diyen Taner isimli şahıs milyonlarca lirasını kaptırdığını ifade etti.

CHP'li vekilden Zonguldak'ta maden arama tepkisi! CHP'li vekilden Zonguldak'ta maden arama tepkisi!

Daha önce başından iki evlilik geçen Taner Bey ilkokul arkadaşı Sevda ile yıllar sonra konuştuklarını, ona doğum gününde Cumhuriyet altını hediye ettiğini, Irak’tan döndüğünde stres atmak için bir mekana gittiğini, Semra’nın da yanına geldiğini o sıralar ilişkileri olmadığını daha sonradan aralarında yakınlaşma olduğunu anlattı.

Taner, ''Irak'ta çalışırken dönmeden önce beni aradı, parfüm falan istedi. Dödüğümde eğlenmeye gittim daha sonrasında Semra beni aradı gelmek istedi. O akşam eğlendik. Sonra yavaş yavaş bizim ilişkimiz başladı. Aynı evde kalıyorduk, birlikte iş yapmaya başladık. Bizi çok yakıştırıyorlardı. Semra, beni evlilik vaadiyle dolandırıldı. Akçakoca'daki işi ilerletemedik battık. Alacağım para vardı, arabayı üzerimde kimliğim yoktu güveniyordum Semra'nın üzerine yaptım. Semra bana 100 gram altın al evleneceğiz dedi. Bankadan 436 bin liraya kadar para attım. Ben aslında uyanık adamım. Kız kardeşi cezaevinde diye de 5 bin dolar para attım. Ben parayı kesince beni bıraktı'' dedi.

Editör: U. G.