Zonguldak

Zonguldak'ta Hüseyin Kolçak dualarla anıldı!

Zonguldak Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Sekreteri Hüseyin Kolçak dualarla anıldı.

Abone Ol

Zonguldak Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Sekreteri dualarla anıldı. Genel Sekreterlik görevini yürüttüğü sırada yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayarak yaşama veda eden Hüseyin Kolçak’ı sevenler bu kez onun doğum günü olan 14 Temmuz’da yalnız bırakmadı. 

Devrek’in Karabaşlı köyünde düzenlenen anma etkinliğinde dualar okundu, ailesi, yakınları, GMİS Başkanı Hakan Yeşil ve çok sayıda sendika üye ve yöneticilerde yer aldı.

Hüseyin Kolçak’ın eşi Yasemin Kolçak, sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

Bugün hep beraber Hüseyin için toplandık Yoğun yaz programları arasında fırsat bulup gelebilen dostlar, inanın biz Kolçak ailesini çok mutlu ettiniz. Hüseyin’in bizi bir arada tutma gücü hala devam ediyor ve edecek de.. Bizi yalnız bırakmayan GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil’e, SUSMA GAZETESİ Bahattin Arı’ya, yine GMİS personeli Kenan Güney’e, madenci kardeşlerim ve eşlerine; köyümüz komşularına, akrabalarımıza çok teşekkür ederiz. Seneye 14 Temmuz günü buluşmak temennisiyle”

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }