GÜNDEM

Zonguldak'ta jet ski kazası! "İki defa düşünün"

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde jet ski kazasında denize düşen şahsı kurtarmak isteyen şahıs da denize düştü. Kaza geçirenlerin yardımına limanda bulunan balıkçılar yetişti.

Abone Ol

Zonguldak Alaplı Limanı’nda amatör olarak jet skiye binen şahıs ani hareket yapınca denize düştü. Yardımına başka bir jet ski binicisi gitmek istedi. Ancak ikinci şahıs da kurtarma çalışması esnasında denize düştü.

O anlar limanın dışında bulunan şahıslar tarafından kaydedildi. Jet ski kazası geçiren şahısların imdadına limanda bulunan balıkçılar yetişti.

Videoyu çeken şahıs amatör olarak su sporları yapan vatandaşlara seslenerek “Amatör su sporu  yapmayın. Binecekseniz de iki defa düşünün” çağrısında bulundu.

ZHABER (@zhabertv)'in paylaştığı bir gönderi

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }