Daha önce Zonguldak’ta yapılan projelere yakın ilgisinden dolayı 'fahri Zonguldaklı' olarak görülen Murat Kurum yeniden Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na atandı.

Ulusal basket maçları Kilimli'de oynanabilecek! Ulusal basket maçları Kilimli'de oynanabilecek!

Kurum’un yeniden bakanlığa getirilmesi Zonguldak’ta da beklentilere neden oldu. Geçmişten günümüze devam eden projelerin hızlanması ve yeni yapılacak projeler için sürecin kolaylaştırılması konusunda Kurum’un destek olması bekleniyor.

Bakanlık döneminde Kurul ile sık sık görüşen ve Kilimli için destek isteyen Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun gece açıklanan atama kararlarının ardından sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yaparak Kurum’a hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Altun paylaşımında şu ifadelere yer verdi:
“Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle yeniden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na atanan Sayın Murat Kurum ile Sağlık Bakanlığı’na atanan Sayın Kemal Memişoğlu’nu tebrik ediyor, üstlendikleri görevlerde başarılar diliyorum.

Kabinede yıllarca ülkemize hizmet eden Sayın Mehmet Özhaseki ve Sayın Fahrettin Koca’ya, ülkemiz ve milletimiz için verdikleri değerli hizmetler ve zorlu süreçlerde gösterdikleri üstün mücadele için gönülden teşekkür ediyorum.”