Zonguldak

Zonguldak'ta Ömer Asaf'ın ölümünün ardından Deniz Kavraz böyle seslendi!

Zonguldak Kozlu sahil yolunda 10 yaşındaki Ömer Asaf Nart’ın ölümüyle sonuçlanan kazanın ardından tepkiler yükselmeye devam ediyor. Mahalle sakinlerinden Deniz Kavraz, üst geçidin yapılması gerektiğine vurgu yaparak; "Bu kadar rezil bir tedbirsizliğin olduğu yer dünyada yoktur" dedi.

Abone Ol

Ömer Salih Haberal kazada hayatını kaybetti! Ömer Salih Haberal kazada hayatını kaybetti!
Zonguldak'ta Ömer Asaf'ın ölümüne neden olan sürücü hakim karşısında! Zonguldak'ta Ömer Asaf'ın ölümüne neden olan sürücü hakim karşısında!
Zonguldak Kozlu sahil yolunda 10 yaşındaki Ömer Asaf Nart’ın ölümüyle sonuçlanan kazanın ardından tepkiler yükselmeye devam ediyor. Yaşanan acı olayın ardından Mahalle sakinlerinden Deniz Kavraz, seçim döneminde Ali Bektaş’ın projelerinin arasında yer alan üst geçidi hatırlatarak tedbirlerin alınması gerektiği çağrısında bulundu. Kavraz; “Bu kadar rezil bir tedbirsizliğin olduğu yer dünyada yoktur. Ne oldu şimdi küçücük bir can aramızdan ayrıldı. Şimdi buraya bir üst geçit yapılmadı haa yapıldı ama buraya değil 3 beş tane lüx binaların hemen önüne” diyerek tepki gösterdi.

Kavraz’ın konu ile ilgili görüşleri şu şekilde:

“Dün evimizin hemen aşağısında elim bir kaza sonucu küçücük bir can aramızdan ayrıldı. Rabbim ana babasına sevenlerine sabırlar versin rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın tarifi yok. Peki bu kazanın sorumluları kim söylüyorum. Başta kara yolları, emniyet, yerel belediye, orada tedbir almayan aslı devlet. Burayı yıllardır yazıp çiziyor tedbir alınsın diye bas bas bağırıyoruz. Arabası olup buradan geçenler iyi bilir sen 50 km hızla da gitsen orta şeritteki ağaçlardan karşıdan ne geleni ne gideni görme şansın yok. Bu kadar rezil bir tedbirsizliğin olduğu yer dünyada yoktur. Ne oldu şimdi küçücük bir can aramızdan ayrıldı. Şimdi buraya bir üst geçit yapılmadı haa yapıldı ama buraya değil 3 beş tane lüx binaların hemen önüne. Fotoğrafa bakarsanız ölüm virajının hemen aşağısında 250 300 m mesafede modern bir üst geçit yapıldı. Oraya neden yapıldı onu da bir türlü anlayamadık. Kimsede sorgulamadı he ben yine sorguladım ama kendi kendime çaldım söyledim. Buradan şu sonuç çıkıyor. Zengine var garibe yine yok der gibi asıl o üst geçidin yeri tam da bu elim kazanın olduğu yer olmalıydı. Koca mahalle burayı kullanıyor. Sahil tesislerine gelen giden vatandaş burayı kullanıyor. Dahası olması gereken yere değil de olmaması gereken yere bu geçidi yapanları Allah’a havale ediyorum. Bitti mi hayır az daha yukarıya gelin polis evinin o tarafa o arası daha kötü. Ben bile zaman zaman oradan karşıya geçemiyorum artık trafik yoğunluğu da fazlalaştı. Buraya da üst geçit gerekli sık sık burada da kaza oluyor, çoğu ölümlü kazalar. Yerel seçim öncesi bir aday aşağıdaki üst geçit projesini tanıttı bu proje tam da buraya uygun derhal yapılmalı yoksa daha çok canlar burada yok olup gidecek burada eds ışık radarda çözüm değil kesinlikle alttaki gibi bir proje yapılmalı.”

OLAY NEYDİ?

Zonguldak'ta Kozlu sahilinde yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarptığı 10 yaşındaki Ömer Asaf Nart hayatını kaybetti. Zonguldak istikametine seyir halinde olan ve sürücüsü öğrenilemeyen 67 EE 080 plakalı otomobil, yolun karşısına geçmek isteyen 10 yaşındaki Ömer Asaf Nart’a çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan küçük çocuk için olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi yapılan Ömer Nart kaldırıldığı ZBEÜ Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }