GÜNDEM

Zonguldak'ta sel kabusu! Kamil Altun vatandaşı tek tek dinledi!

Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, bölgede yaşanan kuvvetli yağış ve sel felaketi nedeniyle sahada incelemelerde bulundu.

Abone Ol

Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, bölgede yaşanan kuvvetli yağış ve sel felaketi nedeniyle personelleri ile birlikte sahada incelemelerde bulundu. Altun, bölge halkının yaşadığı sorunları dinleyerek mağduriyetlerini gidermek için çalışmaları başlattıklarını ifade etti.

Altun’un sosyal medya hesabındaki paylaşımı şu şekilde:

“İlçemizde meydana gelen kuvvetli yağış ve yaşanan sel felaketi dolayısıyla meclis üyelerim ve personellerim ile sahada incelemelerde bulunduk. Vatandaşlarımızın yaşadığı zorlukları yerinde dinledik ve mağduriyetleri gidermek adına çalışmalarımızı hızla başlattık. Belediyemizin tüm ekipleri, DSİ ve AFAD ekipleri ile teyakkuz halinde olup, önlemleri almak için kararlılıkla çalışmaya devam edecektir. Hep birlikte, el birliğiyle bu zor günleri atlatacağız. Tüm hemşehrilerime geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.”

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }