Kalp rahatsızlıklarına uzmanlardan öneriler! Zonguldak'ta hangi boyutta? Kalp rahatsızlıklarına uzmanlardan öneriler! Zonguldak'ta hangi boyutta?

Zonguldak Artvin İli Sosyal Dayanışma Derneği yönetim kurulu ve dernek üyeleri, kahvaltıda bir araya geldi.
Karatay At Çiftliği’nde düzenlenen etkinliğe, yönetim kurulu ve dernek üyeleri, aileleriyle birlikte katıldı. Geniş katılımın gerçekleştiği etkinlikte bir araya gelen Artvinliler, dayanışma ve kaynaşma fırsatı buldu. Artvin’in dört bir yanından Zonguldak’a yerleşerek yaşamlarını sürdüren üyeler, birbirlerini daha yakından tanıma fırsatı buldu. Program sonunda akordiyon eşliğinde Artvin yöresine ait halk dansı oynayan dernek üyeleri, büyük beğeni topladı.
Etkinlikte konuşma yapan Zonguldak Artvin İli Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Osman Bekaroğlu, dernek olarak sosyal faaliyetlere ağırlık vermek istediklerini ifade ederek, “Kahvaltı etkinliğimizde bir araya gelmekten çok mutluyuz. Yönetim kurulu olarak üyelerimizle daha sık bir araya gelerek Artvin’imiz ve yöremiz hakkında sohbet etmek, kaynaşmak ve dayanışmamızı arttırmak istiyoruz. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyor, etkinliğimizde emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Editör: Tuğçe Atalar