Can Güven, 2-0 kazandıkları Tepecikspor maçı hakkında konuştu Can Güven, 2-0 kazandıkları Tepecikspor maçı hakkında konuştu

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi’nin  2023-2024 Akademik Dönemi Mezuniyet Töreni bugün Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda gerçekleştirildi.
Törene Vali Osman Hacıbektaşoğlu, ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Belediye Başkanı Tahsin Erdem, öğretim görevlileri, veliler ve öğrenciler katıldı. Toplam 3 bin 200 öğrenci diplomalarını aldı. ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, törene katılan herkese teşekkür edip, mezun olan öğrencilere de bundan sonraki hayatında başarılar diledi.

Törende konuşan Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu da şunları söyledi: “Bugün bir son değil, aksine yeni bir başlangıç. Burada kazandığınız bilgi, deneyim ve değerler, hayatınız boyunca size yol gösterecek. Toplumun her kesiminde fark yaratacağınıza, bilimi, sanatı ve insanlığı ileriye taşıyacağınıza inancımız tamdır. Sizlerin, Zonguldak’ın ve ülkemizin geleceğinde önemli roller üstleneceğinize, aydınlık yarınlar için çalışacağınıza inanıyorum. Sizleri, bu anlamlı günde, başarılarınızdan dolayı kutluyor ve yeni yaşamınızda hepinize sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir gelecek diliyorum. Unutmayın ki, bizler her zaman burada, Zonguldak'taki evinizde sizleri desteklemek ve gururla anmak için varız.” Program öğrencilerin kep atma töreniyle sona erdi.

Editör: Bekir Ekici