Zonguldak İncivez’de terasa yapılan kaçak kat için yıkım kararı çıkmasına rağmen Belediye Başkanı Tahsin Erdem kararı görmezden geldi. Aynı Tahsin Erdem Muharrem Akdemir’in Belediye Başkanlığı döneminde Memurlar Lokali’nin kaçak yapılan bölümler için verilen yıkım kararının uygulanmaması üzerine Sami Aydın’dan şikayetçi olmuş, Akdemir ve diğer meclis üyelerinin kendisine destek olmadığını belirterek CHP Grup Başkanvekilliği görevinden istifa etmişti.

Nezire Günay, son yolculuğuna uğurlandı Nezire Günay, son yolculuğuna uğurlandı

İDRİS ŞAHİN Mİ İSTEDİ?

İncivez Mahallesi Yavuzkent Sitesi’nde yapılan kaçak katla ilgili bina sakinlerinin de şikayetçi olduğu öğrenilirken Zonguldak Belediyesi’nin kat mülkiyeti ve apartman yönetmeliğine aykırı olarak yapılan teras katın nasıl durabildiği merak ediliyor.

Çevre sakinleri ev sahibi İlker Aksu’nun burayı CHP eski Belediye Meclis Üyesi ve Tahsin Erdem’in yakın arkadaşı İdris Şahin’den aldığını ve Şahin’in koruması altında olduğunu iddia etti.

 CHP İÇİNDE YENİ POLEMİK

Son günlerde CHP içinde farklı konularda yaşanan görüş ayrılıklarına kaçak teras kat da eklendi. Bazı CHP meclis üyelerinin; “Abartılacak bir şey” dediği kaçak kat için bazı isimler; “Biz bunları bize destek olan insanlara nasıl anlatacağız” diyerek tepkili.

Editör: Şeyma Kaya