ASAYİŞ

Zongulda'ta torbacı operasyonu 15 kişi yakalandı!

Zonguldak Emniyet Müdürlüğü, 3-4 Temmuz 2024 tarihlerinde İl Merkezi, Kdz. Ereğli, Alaplı ve Çaycuma ilçelerinde geniş kapsamlı bir operasyon düzenledi.

Abone Ol

Zonguldak Emniyet Müdürlüğü, 3-4 Temmuz 2024 tarihlerinde İl Merkezi, Kdz. Ereğli, Alaplı ve Çaycuma ilçelerinde geniş kapsamlı bir operasyon düzenledi. Narkotik operasyonunda toplam (15) şüpheli yakalandı. Operasyon sonucunda (381) gram ölümcül etkiye sahip uyuşturucu madde, (3) adet uyuşturucu kullanma aparatı, (1) adet silah, (7) adet tabanca mermisi ve (890) TL para ele geçirildi.   

  

(7) şüpheli ise Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak suçundan gözaltına alındı. Adli işlemlerinin ardından (4) şüpheli Alaplı Cumhuriyet Başsavcılığı'na, (3) şüpheli ise Çaycuma Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edildi. Mahkeme tarafından Y.K, M.K, M.G ve N.B. isimli (4) şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, B.Ö, C.İ ve U.D. isimli (3) şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.  

  

Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için uyuşturucu veya uyarıcı madde satan ve kullanan şahıslara yönelik mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur." denildi. 

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }