SPOR

2. Lig için Sakarya'ya gidecekler!

Abone Ol

Devrek Belediyespor Kadın Voleybol takımı 2. Lig'e çıkmak için 24,25 ve 26 Mart tarihlerinde Sakarya'da düzenlenecek olan final müsabakalarına katılacak.
Kazanan takımların final maçı oynayarak 2. lige çıkacağını belirten antrenörler Muradiye Denizli ve Ömer Dalgıç, "Amacımız tek bir başarıdan ziyade başarıdan gençlere tecrübe kazandırıp voleybol adına iyi yerlere gelmelerini sağlamak.
Bu amaç doğrultusunda tamamı Devrekli gençlerden oluşan takımımız  24, 25 ve 26 Mart tarihlerinde Sakarya'da düzenlenecek Bölgesel Lig müsabakalarına katılacak. Kazanan takımlar final maçı oynayarak 2. Lig'e çıkacak. 2. Lig'e çıkmak için final oynayan takımlardan birisi olmak için gidiyoruz."dedi.
Takımın kurulması için büyük emek harcayan ve antrenmana katılarak sporculara destek veren Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt ise, "Sporun farklı branşlarında takımlar kurmak, gençlerimizi spora teşvik etmek ve gençlerimizin de kendilerini gösterebilmeleri için çalışıyoruz. Yeni kurduğumuz Devrek Belediyespor Kadın Voleybol takımımız müsabakalara başlıyor. Tamamı Devrekli gençlerden oluşan takımımız 24, 25 ve 26 Mart tarihlerinde Sakarya'da düzenlenecek olan 2. Lige yükselme maçlarına katılacak.  Devrek Belediyespor Kadın Voleybol takımımıza başarılar diliyorum." dedi.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }