SPOR

8 bilardocu Zonguldak'ı temsil edecek!

Abone Ol

Mavi Ay Bilardo Spor Salonu’nda gerçekleşen müsabakalara merkez ve ilçelerden toplam 93 sporcu katıldı. 
11 gün süren ve 4 gruptan oluşan 3 Bant Bilardo İl Şampiyonası müsabakaları baştan sona  nefes kesti.   
93 sporcu arasında rakiplerini yenen Ali Kefeli ile Serdar Berber final de karşılaştı. 
Nefes kesen maçta Ali Kefeli, Serdar Berber’i 40-36 yenerek şampiyon oldu.  
Şampiyon olan Ali Kefeli başta olmak üzere, 93 sporcu arasında ilk 5’e giren ve fiks iki sporcu ile birlikte toplam 8 sporcu Zonguldak’ı Türkiye şampiyonasında temsil edecekler.  
Final müsabakasının ardından kupa törenine geçildi. Törende Şampiyon olan Ali Kefeli’nin kupasını  Zonguldak Bilardo İl Temsilcisi Deniz Yücesan verirken,2. olan Serdar Berber’in kupasını  Doktor Haşmet Bayraklı, 3. olan Hüseyin Uzun’un kupasını Terakkispor’un duayen isimlerinden Şenol Gadem, 4. olan Ali Yavuz Devran’ın kupasını ise Tolga Yurtbay verdi. 

TÜRKİYE ŞAMPİYASINDA ZONGULDAK’I TEMSİL EDECEK İSİMLER
Türkiye şampanyasında Zonguldak’ı temsil edecek isimler şu şekilde: Ali Kefeli, Serdar Berber, Hüseyin Uzun, Ali Yavuz Devran,  Burak Yaman, Serkan Fitös, Ahmet Kızgınçelik, Mehmet Göktekin.  

DENİZ YÜCESAN, 8 SPORCUYA TÜRKİYE ŞAMPİYONSINDA BAAŞARILAR DİLEDİ
Zonguldak Bilardo il temsilcisi Deniz Yücesan Mavi Ay Bilardo Spor Salonda gerçekleşen 3 Bant Bilardo İl Şampiyonası’na katılan tüm sporculara teşekkür ederken, Zonguldak’ı Türkiye şampiyonasında temsil edecek olan 8 sporcuya da başarılar diledi.  Ayrıca Yücesan, Türkiye şampiyonasının günü ve tarihi ise önümüzdeki günlerde açıklanacağını söyledi.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }