Zonguldak

Ak Parti Teşkilatı Samsun'da! Neler konuşuldu?

Ak Parti Teşkilatı, Samsun’da Genel Başkan yardımcısı, Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’in Başkanlığında yapılan istişare ve değerlendirme toplantısına katılım sağladı.

Abone Ol

Ak Parti Zonguldak Milletvekilleri Saffet Bozkurt, Ahmet Çolakoğlu ve Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan Samsun’da Genel Başkan yardımcısı, Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’in Başkanlığında yapılan istişare ve değerlendirme toplantısına katılım sağladı. Toplantıda teşkilat çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

Toplantı sonrası Çağlayan’ın sosyal medya hesabındaki paylaşımı şu şekilde:

“Genel Başkan yardımcımız, Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir’in riyasetinde, Milletvekillerimiz Sayın Saffet Bozkurt ve Sayın Ahmet Çolakoğlu ile birlikte Samsun’da gerçekleştirdiğimiz değerlendirme toplantısında, teşkilat çalışmalarımızı ele aldık. Şehrimize ve hemşehrilerimize hizmet yolunda attığımız adımları daha da güçlendirmek için çalışıyoruz. Birlik ve beraberlik içinde daha güçlü yarınlar için koşmaya devam edeceğiz.”

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }