SPOR

Akçan'dan Kömürspor'a veda mesajı

Abone Ol

Fenerbahçe'den kıralık olarak 2021-2022 sezonunda geldiği Zonguldak Kömürspor’da 1.5 sezon geçiren ve 50 maçta forma giyen başarılı orta saha oyuncusu Eyüp Akcan, resmi sosyal medya hesabından veda mesajı yayımladı. 
Akcan veda mesajında, " Zonguldak Kömürspor Başkanımıza, hocalarımıza, takım arkadaşlarıma ve beni her zaman bağrına basan Zonguldak Kömürspor taraftarına teşekkür ediyorum. Varsa hakkım sizlere helaldir. Lütfen siz de hakkınızı helal ediniz."ifadelerine yer verdi. 
"BU İKİ KATLI ŞEHİRDE ÇOK GÜZEL İNSANLAR TANIDIM" 
 Fenerbahçe’den kiralık olarak Zonguldak Kömürspor’a geldiğini belirten Akcan, “İşçi milli takımı unvanı sahibi Zonguldak Kömürspor’dan ayrılmış bulunmaktayım. Bu iki katlı şehirde çok güzel insanlar tanıdım. Bana ilk geldiğim günden itibaren muhteşem bir ilgi gösterdiniz. Burada çok güzel dostluklar, çok güzel anılar biriktirdim. Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu’na ilk bastığım günden bu yana toplam 50 maçta bu şanlı formayı gururla taşıdım. Bu formanın yerin metrelerce altında ekmeğini kazanan kahraman madencilerimiz için ne kadar özel olduğunu biliyorum. Bu bilinçle formanın hakkını vermeye çalıştım. Her zaman elimden gelenin en iyisini yapmak için çabaladım.”
"HAKKINIZI HELAL EDİN"
Kırmızı-lacivertli forma altında hataları ya da yanlışları olduğunu ifade eden başarılı orta saha oyuncusu Eyüp Akcan, “Bu süreçte kattıklarınız için başkanımıza, hocalarımıza, takım arkadaşlarıma ve beni her zaman bağrına basan Zonguldak Kömürspor taraftarına teşekkür ediyorum. Varsa hakkım sizlere helaldir. Lütfen siz de hakkınızı helal ediniz. Kalbim her zaman sizlerle olacak. Her şeyin en güzelini hak eden, emeğin ve emekçinin başkenti Zonguldak’a sevgi ve saygılarımla.”

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }