Zonguldak

Almanya'da Mehmet Karakulak 4. kez Başkan seçildi!

Avrupa Zonguldaklılar Derneği'nin 13. dönem yeni Yönetim kurulunu belirlemek için 26 Mayıs (bugün) Gelsenkirchen kentinde Belediyenin AWO Merkezinde yapılan Genelkurul'da Mehmet Karakulak 4. kez başkan seçilerek 3 yıllığına güvenoyu aldı.

Abone Ol
Avrupa Zonguldaklılar Derneği'nin 13. dönem yeni Yönetim kurulunu belirlemek için 26 Mayıs (bugün) Gelsenkirchen kentinde Belediyenin AWO Merkezinde oy kullanıldı.
Yaklaşık 380 kişinin katıldığı seçimde ilk kez vekaleten oy kullanma işlemi uygulandı. 2 başkan adayının yarıştığı Genelkurul'da, oy kullanma işlemine geçilirken Başkan adayı Mehmet Kuzucu adaylıktan çekildiğini ve bundan sonraki süreçte Mehmet Karakulak ve seçilecek yeni ekibini destekleyeceğini açıklayarak birlik beraberlik vurgusunda bulundu.
4.kez ve 11 yıldır Avrupa Zonguldaklılar Derneği camiasını yöneten Mehmet Karakulak’ın yaptığı açıklama şu şekilde:
“Şimdiye kadar camiaya hizmet eden herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum, Avrupa Zonguldaklılar Derneği’ne yakışır bir Genelkurul  gerçekleşti. Salonda aramızda birçok Zonguldaklı olmayıp ama üyemiz olanlar var, geldiğimiz yere layık olmaya çalışıyoruz. Bu bir ekip işidir, başarı varsa hepimizin hata varsa tek bana aittir. Başkan adayı olan Mehmet Kuzucu 11 yıldır yanımda yer aldı çok hizmeti oldu. Emeği geçti izi var, kendisine canı gönülden teşekkür ediyorum. Yapılan genel kurulda ve yeni yönetimle yola devam ediyoruz hedefimiz belli, herkesin Derneği olmak sorun yapan değil sorun çözen bir kurum olmaya devam edeceğiz. Uzaktan yakından bizleri yalnız bırakmayan davetimize icabet eden herkese şükranlarımızı sunuyoruz”
{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }