Zonguldak

Derede kayboldu! Arama çalışmalarında son durum!

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde serinlemek için dereye giren ve akıntıya kapılan Ercan Öztürk'ün bedeni her yerde aranıyor.

Abone Ol

Edinilen bilgilere göre Zonguldak’ın Devrek İlçesine bağlı Özbağı Köyü’ne Çaycuma’dan gelen 4 kişi mangal ve piknik yapmak istedi.

Alican Öztürk ve Ercan Öztürk sıcaklardan sıkılınca serinlemek için dereye girdi.

Akıntının şiddetine kapılan kardeşlerden Alican Öztürk'ün boğulma tehlikesi geçirdiği ve diğer arkadaşları tarafından kurtarıldığı öğrenildi.  Devrek Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Alican Öztürk’ün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Ercan Öztürk'ün ise derenin akıntısına kapılıp kaybolduğu belirtildi. Jandarma ekipleri bölgede geniş çaplı arama çalışmalarına başladı.

Arama çalışmalarına bizzat katılan Devrek Kaymakamı Ümit Altay çalışmaların devam ettiğini ve Filyos’tan sualtı arama kurtarma timlerinin çalışmalara katılması için yola çıktıklarını ifade etti.

Akıntının şiddeti nedeni ile dere üzerinde botlarla arama yapılamazken jandarma ekipleri kıyıdan arama çalışmalarına hızla devam ediyor.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }