İŞKUR tarafından Bartın İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Müdürlüklerine toplam 440 kişi alınacak. Yapılan duyuruda alımlar için başvuru tarihlerinin 4-8 Eylül tarihleri arasında olduğu açıklandı.

Alımların dağılımı şöyle yapılacak;

Bartın İl Milli Eğitim Müdürlüğüne 352 kişi, Ulus İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne 40 kişi, Amasra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne 36 kişi, Kurucaşile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ise 12 kişi alınacak.

BAŞVURULAR 8 EYLÜL’DE SON

Bartın Dernekler Federasyonu'ndan öğrencilere burs desteği! Bartın Dernekler Federasyonu'ndan öğrencilere burs desteği!

8 Eylül’de tamamlanacak başvuruların kura çekimi ise 9 Eylül günü saat 15.00’da Bartın Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonunda noter huzurunda gerçekleştirilecek. Programlara İŞKUR e-şube ve Alo170, üzerinden başvuru yapılabilecek.

 İŞGÜCÜ UYUM PROGRAMI (İUP) NEDİR?

İUP, özel politika gerektiren gruplar (kadınlar, gençler, uzun süreli issizler, engelliler gibi) başta olmak üzere, işsizlerin işgücü piyasasına geçişini sağlayacak bilgi, beceri, çalışma alışkanlığı ve disiplini kazandırmak üzere Türkiye İş Kurumu tarafından aktif işgücü hizmetleri kapsamında kamu kurum ve kuruluşları ile iş birliği yapılarak kamu hizmetlerinin desteklenmesine yönelik düzenlenen programlardır.

Editör: Şeyma Kaya