GÜNDEM

Başka çocuklar ölmesin! Kozlu'ya radar unutuldu mu?

Kozlu Sahil Yolu’nda 10 yaşındaki Ömer Asaf Nart’ın hayatını kaybettiği kazanın ardından bölgeye kurulacak radar aradan aylar geçmesine rağmen unutuldu.

Abone Ol

Zonguldak’ta geçtiğimiz Temmuz ayında Kozlu sahil yolunda 10 yaşındaki Ömer Asaf Nart’ın ölümünün ardından kurulacağı söylenen radar hala kurulmadı. Ömer Asaf Nart’ın ölümüne neden olan sürücü Kerem Gündüz ise tahliye edildi.

Kazanın ardından Zonguldak Valisi Osman Hacıbaktaşoğlu bölgede önlemlerin alınacağını ve radar kurulacağını söylemişti. Ancak, aradan geçen zamana rağmen radar kurulumu henüz başlamadı.

Z HABER olarak bölgede vatandaşlara sorduğumuz sorularda radar kurulumunun kazaların bir nebze de olsa önüne geçebileceği vurgulanmıştı. Ayrıca Ömer Asaf Nart’ın ailesi, bu konuda yetkililere çağrıda bulunarak, radar kurulumu ve diğer trafik güvenliği önlemlerinin bir an önce uygulanmasını talep etmişti.

 Trafik kazalarının önlenmesi ve başka can kayıplarının yaşanmaması için bu tür önlemlerin acilen hayata geçirilmesi gerektiği vurgulanıyor. Radar kurulumunun ise ne zaman başlayacağı merak ediliyor.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }