GÜNDEM

Başkaları ölmesin! Zonguldak Valisi'nden radar açıklaması!

Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde meydana gelen ve 10 yaşındaki Ömer Asaf Nart’ın hayatını kaybettiği trafik kazasının ardından, Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu önemli tedbirler alınacağını açıkladı.

Abone Ol

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Kozlu Sahil Yolunda Ömer Asaf Nart'ın ölümüne neden olan kazanın ardından Z HABER'in ısrarlı çağrıları sonrası yaptığı açıklamada, trafik güvenliğini artırmak için bir dizi önlem alınacağını belirtti.

Vali Hacıbektaşoğlu, “Üst geçitler var. Refüjdeki bariyer önemli. O yapılacak. Sabit radar. Denetimler yapılıyor. Radar denetiminin yapıldığı en fazla yer. Fiziki tedbirler kara yolunda orası. Tedbirleri gözden geçiyoruz. Sabit radar 24 saat çalışacak. Uzun vadeli tedbirler geliştirilecek,” dedi.

Bu tedbirlerin, benzer kazaların önlenmesi ve yol güvenliğinin artırılması amacıyla hayata geçirileceği belirtildi. Vali Hacıbektaşoğlu, tüm sürücüleri trafik kurallarına uymaya ve dikkatli olmaya davet etti.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }