GÜNDEM

BEG-MEN erkek giyim mağazası Kilimli'de açıldı.

Kilimli’de BEG-MEN Erkek Giyim Mağazası’nı tarz sahibi vatandaşlar için kapılarını açtı.

Abone Ol

Kilimli’de BEG-MEN Erkek Giyim Mağazası düzenlenen açılış töreniyle hizmete girdi. Açılış törenine Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, Gelik Belediye Başkanı Burhan Sezgin ve Kilimli Belediye Meclis üyeleri katıldı. 

Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, açılışta yaptığı konuşmada, “Gelik Belediye Başkanımız Sayın Burhan Sezgin ve Meclis Üyelerim ile birlikte BEG-MEN Erkek Giyim Mağazası’nın açılışına katıldık. Gökhan kardeşimize ve ailesine hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Bereketli ve bol kazançlar diliyorum,” dedi.

Açılış töreninde, vatandaşlar mağazayı gezme fırsatı buldu. Mağaza sahibi Gökhan Bey ve ailesi, açılışa katılan herkese teşekkür ederek, Kilimli halkına en iyi hizmeti sunmayı hedeflediklerini belirtti.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }