SPOR

BİLARDO BRANŞINI MASAYA YATIRDILAR!

Abone Ol

Zonguldak Bilardo İl Temsilcisi Deniz Yücesan beraberinde Zonguldak Taekwondo eski il Temsilcisi Mustafa İnce ile birlikte Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel’i makamında ziyaret etti. 
Ziyarette Bilardo İl Temsilcisi Deniz Yücesan ve  Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, Zonguldak Bilardo branşında yapacakları çalışmalar hakkında fikir alış verişinde bulundular.
Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, ziyaret hakkında sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak şu ifadelere yer verdi: “Bilardo İl Temsilcisi Deniz Yücesan ve Mustafa İnce' ye nazik ziyaretleri için teşekkür ederim. Bilardo branşında yapacağımız çalışmalar hakkında fikir alış verişinde bulunduk.”

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }