Zonguldak

Bu dünyadan bir Erdal Şeker geçti geriye güzel anılar kaldı

Abone Ol

Fotoğraf, şehrin sevilen siması, renkli kişiliği ile tanınan merhum Hüseyin Şeker’in 2011 yılında yapılan ‘Şeker tadında anılar’ adlı kitabının imza ve söyleşi gününde. Merhum Hacı Ali Şeker’in oğullarından olan Hüseyin Şeker 2012’da yaşama veda etmişti. Kardeşi Erdal Şeker ise 16 Ocak 2023 tarihinde aramızdan ayrıldı.
Şehrin hafızası, ortak aklı olan Erdal Şeker geride çok sayıda dost ve yüreklerde acı bıraktı. 
İşte o dostlardan bazıları  Hüseyin Şeker’in  imza gününde aynı karede yer alanlar. Ve fotoğraflara sığmayan daha nice dostlar.
Fotoğraftakiler soldan sağa; Hasan Gürdal, Ali Kaya, Aydın Balekoğlu, merhum Hüseyin Şeker, Sezai Çanakçı, Teoman Papila, Erdal Şeker, Turhan Demirtaş ve Namık Aşçı.
Şehre, bölge insanına, hayata ve insan ilişkilerine dönük tespitleri ile bilinen Erdal Şeker’in son günlerine kadar gitmeye gayret ettiği meşhur Şekerler işletmesi pek çok kişinin, siyasetçinin uğradığı, şeker tadında sohbetlere katıldığı, fikir aldığı duraklardan biriydi.
Z HABER olarak her zaman manevi desteğini gördüğümüz, ağabeyliğini hissettiğimiz, fikirleri ile üzerimizde emekleri olan büyüğümüz Erdal Şeker’i kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyor ve bir kez daha Allah’tan rahmet diliyoruz.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }