GÜNDEM

Çağlayan'dan Tahsin Erdem'e uyarı! "CHP kuruluna mı geldik!"

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, ZGC kongresinde Belediye Başkanı Tahsin Erdem’in siyaset yapmasına tepki gösterdi.

Abone Ol

Zonguldak Gazeteciler Cemiyetinde düzenlenen 35. Olağan Kongresinde Tahsin Erdem’in siyaset yapması tepki çekti.

Tahsin Erdem’in gazeteciler kongresinde selamlama konuşması yerine siyaset yapıp gazetecileri azarlarcasına söylemiş olduğu sözler kongreye gelen gazetecilerin tepkisini çekti.

Başkan Erdem’in siyaset  konuşmasının ardından AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, oturduğu yerden söz alarak ‘CHP Denetim Kurulu toplantısına mı geldik’ diyerek serzenişte bulunmuştu.

Basın toplantısı düzenleyen Ak Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan Pazar günü kongrede yaşanan olayı da değerlendirdi.

Basın toplantısı sonrası konu ile ilgili açıklama yapan Çağlayan

“Tahsin Bey’in yaptığı konuşma yeri olarak uygun değildi. Seçim öncesinden bu yana siyasi cümlelere ve biçimde dinliyor olduğumuz halde eleştiriye girdi.

Biz orda söz almak istemedik ama kıymetli başkan söz alarak dilek ve temennilerimizi söylememizi istedi. Orası CHP’nin danışma kurulu değildi.

Eğer eleştirecekseniz bir basın toplantısı düzenlersiniz ve orada eleştirirsiniz. Ayrıca kullandığı çoğu cümleler doğru değildi daha sonra divan başkanı da aynı cümleleri kullanmaya başlayınca ben artık lafa atlayarak araya girdim. Ben orda cevap vermek için araya girsem bu sefer ortam bozulacaktı” ifadelerini kullandı.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }