GÜNDEM

Çaycuma OSB'de olay! İşçiler zehirlendi!

Çaycuma Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) bulunan bir fabrikada dün akşam meydana gelen olayda fabrika çalışanları yedikleri yemekten dolayı gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.

Abone Ol

Çaycuma ilçesi Organize Sanayi Bölgesi'nde(OSB) faaliyet gösteren bir fabrikada çalışan bazı işçiler ile çok sayıda vatandaş dün gece  zehirlenme şüphesiyle hastaneye başvurdu. 

İddialara göre olay, gece vardiyasında çalışan işçilerde ertesi gün mide bulantısı ve kusma şikayetleri baş gösterdi. Ayrıca çevre köylerden oturan vatandaşlarla aynı şikayet ile acil servisi doldurdu.

İşçi ve vatandaşların Çaycuma Devlet Hastanesi'nde tedavileri yapılarak taburcu edildiği ifade edildi. Olayın içme suyundan kaynaklanabileceği tahmin edilirken, su ve yemekten numune alınarak incelemeye gönderildi.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }