GÜNDEM

CHP'de değişim kararı! Devrim Dural açıkladı!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural, dün yapılan İl Başkanları, Parti Meclisi ve MYK toplantılarında alınan kararları açıkladı.

Abone Ol

CHP’de düzenlenen MYK toplantısında alınan kararları CHP Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural açıkladı. 4-9 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan “İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayı” ile ilgili detayları aktardı.

Devrim Dural açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Dün gerçekleştirdiğimiz basına kapalı, altı saat süren İl Başkanları toplantısı, Parti Meclisi toplantısı ve MYK toplantımızda karar altına alınan kurultay süreci aşağıdaki şekildedir;
Parti Meclisi toplantımızda 4 - 9 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayımızın” kararını aldık.
Kurultayımız 4 Eylül günü Sivas’ta yapılacak sembolik açılışla başlayacak, 5 Eylül günü Tüzük Komisyonumuz son toplantısını yapacak.
6 Eylül günü tüzük değişikliğimizi gerçekleştireceğiz.
7 ve 8 Eylül tarihlerinde yerli ve yabancı çok sayıda siyasetçi, akademisyen konuğun da zenginleştireceği gündemlerle Program değişikliğinin ilk adımlarını atacağız.
7- 8 Eylül tarihlerinde başlayacak olan program değişikliği çalışmaları Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidar programının yazıldığı bir süreci içerecek.
9 Eylüldeki kapanışımızdan sonra bir sonraki buluşma, hazırlanacak olan programın, kurultayımız tarafından onaylanarak resmileşmesini sağlayacağımız program kurultayı olacak, bunun için de yaklaşık altı aylık bir süre öngörüyoruz. Kamuoyunun bilgisine sunulur.
Partimizin 15'inci Kadın Kolları Olağan Kurultayın’da Kadın Kolları Genel Başkanı seçilen Sayın Asu Kaya ve yönetimini tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Sayın Aylin Nazlıaka ve yönetimini de emekleri ve özverili çalışmaları için teşekkür ediyorum.”

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }