SPOR

Devrek'in iki takımı Zonguldak'ı temsil edecek

Abone Ol

Genç kızlarda il birincisi olan Devrek Anadolu Lisesi ile  genç erkeklerde il birincisi olan Devrek Mesleki Eğitim Teknik Anadolu Lisesi takımları, kupa ve madalyaları ile birlikte Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt’u makamında ziyaret etti.
Sporcular yanı sırada okul müdürleri İlhan Madenci ve Siyami Akpınar ile beden eğitimi öğretmenleri Levent Sancar ve Selçuk Sarı’nın da yer aldığı ziyarette okul yöneticileri okullarına ve sporculara verdiği destek için Başkan Çetin Bozkurt’a teşekkür ettiler.  
Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt ise Bocce branşı Zonguldak il birinciliği müsabakalarında başarı göstererek il birincisi olan Devrek Anadolu Lisesi ile Devrek Mesleki Eğitim Teknik Anadolu Lisesi sporcularını kutlarken, ziyaretten dolayı da müdür ve öğretmenlere teşekkür etti.  
Öte yandan Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, 30-31 Mart tarihleri arasında Bursa’da düzenlenecek olan grup müsabakalarında Zonguldak’ı temsil edecek olan Devrek Anadolu Lisesi ile Devrek Mesleki Eğitim Teknik Anadolu Lisesi  sporcularına grup müsabakalarında başarı diledi.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }