Deniz Yavuzyılmaz eylem yapan Fernas Maden işçilerini ziyaret etti Deniz Yavuzyılmaz eylem yapan Fernas Maden işçilerini ziyaret etti

Çaycuma ilçesine bağlı Perşembe Belediyesi tarafından geçtiğimiz ay başlatılan ve adına 'Dostluk' konulan futbol turnuvasının sonuna geldi. Pazar günü oynanan yarı final karşılaşmalarında 2 takım finale veda ederek, Muharremşahspor ile Yenimahallespor takımları finalde karşı karşıya gelecek. 

Perşembe stadyumunda gerçekleştirilen ve tertip komitesi İsmail Durası'nın başkanlık ettiği turnuvada finale 2 takım çıktı. Yarı final maçlarında Yenimahallespor, Filyos Ateşspor'u 3-1 yendi. Bu skorla Yenimahalle finale çıkan takım oldu.  Bir diğer karşılaşmada ise Mantarlıspor ile Muharremşahspor sahada kozlarını paylaştı. Normal süresi 5-5'lik beraber biten maçta uzatmalara gidildi. Uzatmalarda da skor değişmeyince penaştı atışları yapıldı. Penaltılarda ise skor 9-6 ile Muharremşahspor finale çıktı. Filyos Ateşspor ve Mantarlıspor ise turnuvaya veda eden takımlar oldu. 

Büyük final karşılaşması ise Muharremşahspor ile Yenimahallespor arasında Pazar günü oynanacak. Bu karşılaşmaya katılımın destek olacağı şimdikten belli oldu. 

Editör: Hanife Küçük