Zonguldak

Engelli gençten iş insanlarına çağrı! "Sesimi duyan var mı?"

Zonguldak Kilimli’de yaşayan 24 yaşında doğuştan engelli olan Cihat Özbay, iş başvurusu yaptığı yerlerden sonuç alamadığı için yetkililere seslenerek destek istedi.

Abone Ol

Zonguldak Kilimli’de yaşayan 24 yaşında doğuştan engelli olan Cihat Özbay, iş başvurusu yaptığı yerlerden sonuç alamadığı için yetkililere seslenerek destek istedi. Birçok yere iş başvurusu yapan ama olumsuz sonuçlanmasından dolayı sitem eden Özbay, iş insanlarından ve yetkililerden destek beklediğini ifade etti.

Özbay; "24 yaşındayım artık çalışmak istiyorum. Birçok iş yerine başvurdum ama sonuç çıkmadı. Engelli raporun var. Bilgisayar diplomam var. Lise mezunuyum. Babam emekli, annem ev hanımı onlara daha fazla yük olmak istemiyorum. Kendi ayaklarımın üzerine durmak istiyorum. O yüzden iş insanlarından ve yetkililerden destek istiyorum” ifadelerini kullandı.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }