Zonguldak Merkez Soğuksu'da bulunan pazaryerinde her çarşamba ve cumartesi günü tezgah açan esnaflar kirasını ödedikleri alanın haftanın bir gününde sosyete pazarı esnafına ve Zonguldak Kömürspor'a otopark olarak verilmesine karşı çıktılar.

Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, bu karara karşı yapılan eyleme; “Provokatif söylemler dışında bir şeye inanmasınlar. Bazı kişiler işleri bozmak için bu tür şeyler yapıyor ama doğrular tektir. Ben de o doğruların yanındayım” dedi.

Erdem’in açıklaması şu şekilde:

"Pazar yerini Zonguldakspor’a verdik. Harun Demir başkanımızla görüştük ve karar alacağız. Oradaki sosyete pazarındaki esnafımız bir hak kaybına uğramayacak. Esnaflar faaliyet gösterdikleri günlerde orada kalmaya devam edecekler, başka bir pazardan kimse buraya gelmeyecek. Ancak bu konuda bir provokatör var. Esnafın ekmeğiyle oynandığını söyleyip, insanları benim üzerime salmaya çalışıyorlar.

DOĞRULARIN YANINDAYIM”

Çaycuma'da büyük kavga! Polis ateş açtı! Çaycuma'da büyük kavga! Polis ateş açtı!

"Provokatif söylemler dışında hiçbir şeye inanmasınlar. Bazı kişiler işleri bozmak için bu tür şeyler yapıyor ama doğrular tektir. Ben de o doğruların yanındayım. Belediye meclis kararı alacağız ve bu alan Zonguldakspor’a katkı sağlamak için kullanılacak" ifadelerine yer verdi.

Editör: Şeyma Kaya