Zonguldak

Erdem; "Personelimi bana karşı kışkırtma çabaları var"

Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, belediye içinde bazı kişilerin, kendisine karşı kışkırtma çabaları olduğunu belirterek; “Personelimi bana karşı kışkırtma çabaları var. Bu çok acı bir gerçek” dedi.

Abone Ol

Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, CHP Zonguldak İl Başkanlığı’nda düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Erdem, belediye içinde bazı kişilerin, kendisine karşı kışkırtma çabaları olduğunu belirterek; “Zonguldak Belediyesi içinde personelimi bana karşı kışkırtma ya da beni itibarsızlaştırma çabaları var. Bu çok acı bir gerçek” dedi.

"KİMSEYİ SUÇLAMADAN SADECE İŞİMİZİ YAPIYORUZ"

Erdem, geçtiğimiz günlerde bazı mahallelerde ekiplerin çalışmaları sırasında patlayan borular hakkında; “Seçimi kazandıktan hemen sonra altyapı çalışmalarına başladık. Altyapı zor bir iştir. Zonguldak’ta altyapı hatlarının yerini bilmediğimiz noktalar var. Bu da iş makinelerinin, hatları göremediği için kazarken hasar vermesine sebep olabiliyor. Kimseyi suçlamadan, sadece işimizi yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }