SPOR

Ereğli ara transferde 8. transferine imza attı

Abone Ol

Ara transferde daha önce kaleci  Ersel Çetinkaya, stoper Yusuf Orhan, sağ kanat oyuncusu Ahmet Balcancı, sol kanat oyuncusu Orhun Kaan Ergen ve sol ve sağ kanat oyuncusu Eren Evin’i kadrosuna katan eflatun-beyazlı ekip,  bu 5 tecrübeli oyuncu sonrasında 3 tecrübeli oyuncu ile daha anlaşarak 8. transferini gerçekleştirdi.   
Kdz. Ereğli Belediyespor, BAL’da bir çok takımda şampiyonluk yaşayan orta saha ve iki kanatta da oynayabilen Abdul Razzak Omar,  Beşiktaş alt yapısında yetişen 2. ve 3. Lig ve BAL Lig’lerinde oynayan golcü oyuncu Recep Akkemik ile yine bir çok BAL takımında forma giyen golcü oyuncu Ertuğrul Yalman ile anlaşarak kadrosuna kattı.  
OMAR, 102 MAÇTA 38 GOLE İMZA ATTI
Suriye uyruklu Türk oyuncu Abdul Razzak Omar, kariyerinde Arsinspor, Kırşehir Belediyespor, Mardin BŞ Başakspor, Doğubeyazıt Belediyespor’la Bölgesel Amatör Lig şampiyonluklar yaşadı.  Orta saha olmak üzere sağ ve sol kanatlarda da oynayabilen Abdul Razzak Omar  kariyerinde 102 resmi maçta 38 gole imza attı.
AKKEMİK, 311 MAÇTA 117 GOL KAYDETTİ
Beşiktaş alt yapısında yetişen ve profesyonel olan Recep Akkemik kariyerinde  Fatih Karagümrük, Esenler Erokspor, Bayrampaşaspor ve Çatalçaspor  gibi takımlarda forma giydi.  Golcü oyuncu Akkemik, 2. Ligde 29 maçta 3, 3. Ligde 123 maçta 30, BAL Liginde 27 maçta 16, kariyerinde ise 311 maçta 117 gol kaydetti.  
YALMAN, 132 MAÇTA TAM 132 GOLE İMZA ATTI
BAL Ligi’nde daha önce Ayvalıkgücü, Talasgücü Belediye, Boyabat 1868 ve Silifke Belediyespor’da forma giyen 2022-2023 sezonunun ilk yarısında ise  Osmancık Belediyespor forması giyen golcü oyuncu Ertuğrul Yalman,  kariyerinde 132 maçta 46 gol kaydetti.  
Bu tecrübeli oyuncu kısa süre içerisinde Ereğli’ye gelerek kendilerini eflatun-beyazlı yapan imzayı atmasının ardından takımla birlikte çalışmalara başlayacak.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }