Vatandaşa çemkirme başkan! Vatandaşa çemkirme başkan!

8.Uluslararası En İyi Masterler Şampiyonası Antalya Belek' te bugün oynanan karşılaşmalarla başladı.
4 gün sürecek ve 6 takımın katıldığı şampiyonanın ilk gününde temsilcimiz Kdz.Ereğli Turgut Tanyıldız Masterler takımı Gölcük Masterler takımına 1-0 yenildi. Kulüp başkanlığını Ali Yıldırım, antrenörlüğünü Sertan Kuzu ve kaptanlığını Kdz.Ereğli Belediyesi eski başkanlarından Murat Sesli'nin yaptığı Kdz.Ereğli Turgut Tanyıldız Masterler takımında Erdal Ekim, Süleyman Cimşir, Ulvi Göktan, Talat Güler
Emin Danışmaz, Hasan Sezgin, Mustafa Demirtaş, Davut Bakırtaş, Gökhan Sürmeneli, Aytaç Demircioğlu, Murat Üçpınar, Kemal Semiz, Ekrem Parlayan ve Erdal Şahin yer aldı. Kdz.Ereğli Turgut Tanyıldız Masterler takımı kaptanı Murat Sesli ilk maçta aldıkları yenilgi için üzgün olduklarını ancak kalan maçları kazanarak turnuvayı en iyi sıralamada bitirmek istediklerini söyledi. Sesli açıklamasında "Bu yıl 8.'si düzenlenen Uluslararası En İyi Masterler Şampiyonası'na Kdz.Ereğli ilçemizi temsilen Kdz.Ereğli Turgut Tanyıldız Masterler takımı olarak katıldık. İlk maçımızı Gölcük Masterler takımı ile oynadık.
İyi oynamamıza rağmen bir çok yüzde yüz pozisyonu gole çeviremedik ve şanssız bir şekilde yenildik. Sahada mücadele eden ve dışarıda bize destek olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hedefimiz bundan sonraki maçlarımızı kazanarak turnuvayı en iyi şekilde bitirmek" dedi.

Editör: U. G.