Kdz.Ereğli Belediyespor Kış Dönemi Basketbol Okulu 2024-2025 sezonu 5 Ekim 2024 Cumartesi günü başlıyor. Bu yıl 2011 ile 2018 doğumluların katılabileceği kurslar, Kemer’de bulunan Kdz.Ereğli Gençlik Merkezi Spor Salonu’nda yapılacak.
Ereğli Belediyespor Kulübü Salon Sporları Koordinatörü Tanju İke; “Basketbol, gelişim çağındaki çocukların sadece bedensel becerilerini geliştirmekle kalmaz, aynı zamanda takım çalışması, liderlik ve disiplin gibi hayat becerilerini de kazanmasına da yardımcı olur. Kdz.Ereğli Belediyespor Basketbol Okulu olarak, çocuklarımızın sporu bir yaşam tarzı haline getirmesine yardımcı oluyoruz. Spor Okullarımız ile sağlıklı nesiller yetiştirilmesine ve güçlü teknik alt yapımızla, basketbol temel alt yapı çalışmalarımızla, aday lisanslı sporcularımızın yeteneklerini spor okullarımızda geliştirerek takımlarımıza basketbolcular yetiştiriyoruz” ifadelerinde bulundu.
 “BASKETBOL HEYECANINI YAŞAMAK VE YAŞATMAK İÇİN BEKLİYORUZ” 
Kdz.Ereğli Belediyespor Kulübü Salon Sporları Koordinatörü Tanju İke; “Tamamen spor okulları alt yapımız ile oluşturduğumuz U14 - U16 Erkek ve Kız takımlarımız ile geleceğe umutla bakıyoruz. Bu yıl 2011 ile 2018 doğumlu kursiyerlerimizi basketbol heyecanını yaşamak ve yaşatmak için bekliyoruz. 2019 yılından beri “İyi insan- iyi sporcu - iyi vatandaş” ilkesi ile tüm çalışmalarımız ve faaliyetlerimizle bölgemiz ve ülke sporuna lisanslı sporcular kazandırmaya çalışıyor ve bunu tecrübeli ve lisanslı eğitmenlerimiz ile başarıyoruz.

Zonguldak Kömürspor 31 oyuncuyu kadrosuna kattı Zonguldak Kömürspor 31 oyuncuyu kadrosuna kattı


Yapılan çalışmalar titizlikle takip edilerek kursiyerlerimizin gelişimleri muntazaman takip edilmektedir. Spor okullarımızda yetiştirilen yetenekli kursiyerlerimiz basketbol takımlarımızın alt yapı sporcuları olarak yerel ligler de ki takımlarımıza alınarak lisanslı oyuncu olmaktadır. 2024-2025 Sezonu Kış Basketbol Okulumuz, 05 Ekim 2024 ile 01 Haziran 2024 tarihleri arasında Kemer’de bulunan Kdz.Ereğli Gençlik Merkezi Spor Salonunda yapılacaktır. 
Spor okullarımıza Ereğli halkının yoğun ilgisi ve desteği bizleri memnun etmektedir. Bu vesile ile spor salonlarını kulüplere tahsis ederek, tüm kulüplere destek olan Kdz. Ereğli Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’ne emekleri için teşekkür eder, tüm basketbol sevdalısı çocuklarımızı, basketbolcu olmak isteyen geleceğin basketbolcularını spor okulumuza bekliyoruz.”dedi.
Basketbol Kış Spor Okulu ile ilgili bilgi almak isteyenler; 0 536 388 67 67 – 0 505 694 08 18 – 0 554 944 23 69 telefon numaralarda iletişime geçebilir.  

Editör: İnanç Üçüncü